Tribuna
 
Piaţa agricolă sibiană

Viorel ANDRIESCU Preţurile minime şi maxime la principalele produse alimentare şi agricole, la nivelul judeţului Sibiu, în debutul lunii februarie, sunt următoarele: carne de porc, în viu 4,7-5 lei/kg; carne de viţă, în viu 3,4-3,8 lei/kg; carne de porc, carcasă 8-10 lei/kg; carne de vită, carcasă 6-9 lei/kg; carne de pasăre 7-7,5 lei/kg; lapte, 2-2,5 lei/l; brânzeturi, 12-13 lei/kg; smântână 10-11 lei/kg; telemea 11-13 lei/kg; ouă, 0,45-0,55 lei/buc.; grâu, 0,9-1 leu/kg; orz, 0,85-0,9 lei/kg; porumb, 0,9-1 lei/kg; cartofi, 1,2-1,5 lei/kg; fasole boabe, 4,5-5 lei/kg; varză, 1,5-2,5 lei/kg; sfeclă roşie, 2-3 lei/kg; ceapă, 2-2,5 lei/kg; morcovi 2-3 lei/kg; mere, 2,5-6 lei/kg; pere, 4-7 lei/kg.



comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Abonamente

Targul de Cariere

TUTTI

EVENIMENT TV
visa medica
Tribuna